Makelaar Hei- en Boeicop

Verfijnde begeleiding in elk woonproces, dat is lekker thuiskomen in Hei- en Boeicop!

Makelaar met verfijnde service in Hei- en Boeicop

Fijnproeversbeleving
Kwaliteit staat voorop, met extra aandacht voor mensen die advies, hulp of service op prijs stellen. Door altijd een stapje verder te gaan, bieden we een verfijnde service tijdens jouw woonreis.
Ons menu
Bij ons krijg je het complete menu, van amuse tot nagerecht. Zonder zorgen verkopen of aankopen. We nemen je alles uit handen. Van de eerste bezichtiging tot de laatste handtekening, wij regelen het voor je.
Voel je thuis
Dat jij je thuis voelt vinden wij het allerbelangrijkste. Of het nu in je nieuwe huis is of tijdens ons aankoop- of verkoopproces, overal creëren we het gevoel van thuiskomen.

Advies van een makelaar in Hei- en Boeicop?

Huis verkopen in Hei- en Boeicop?

Nieuwe woonfase
Ben jij toe aan een nieuwe woonfase? Het achterlaten van jouw woning is natuurlijk niet niks. Je hebt er leuke herinneringen meegemaakt die je niet wilt vergeten. Om jou volledig te ontzorgen regelt Van der Werf Makelaars de verkoop van jouw huis in Hei- en Boeicop.

Optimale woningpresentatie
Na het bepalen van de vraagprijs zetten we het huis op verschillende platformen te koop. Jouw woning wordt optimaal gepresenteerd en wij regelen en begeleiden de bezichtigingen.

De beste verkoopprijs
Bij biedingen ondersteunen we je met effectieve onderhandelingen voor de beste verkoopprijs. Daarna krijg je de koopovereenkomst en is de notariële afsluiting. Nu is je huis officieel verkocht!

Naar onze verkoopdienst

Woningen te koop in Hei- en Boeicop

Er is helaas geen aanbod gevonden.

Aankoopmakelaar Hei- en Boeicop

Op zoek naar een woning in Hei- en Boeicop?
Wil jij wonen in of rond Hei- en Boeicop? Begrijpelijk! Lucht, water, groen, rust en ruimte. Een oer-Hollands landschap en het echte dorpsgevoel.

Wat zijn jouw woonwensen?
Al deze kenmerken van Hei- en Boeicop spelen mee bij het kiezen van jouw droomhuis. Van der Werf Makelaars luistert naar jouw wensen en behoeften en begeleidt jou in dit proces. Met de jarenlange expertise en ervaring van Van der Werf Makelaars aan jouw zijde vind jij jouw droomhuis!

Naar onze aankoopdienst

Huis taxeren in Hei- en Boeicop

Waarvoor een taxatie?
Er zijn verschillende situaties waarbij je een taxatie nodig hebt. Denk aan de financiering van je nieuwe huis, het oversluiten van je huidige hypotheek, nalatenschap, belasting of boedelverdeling.

Erkende taxateur in Hei- en Boeicop
Van der Werf Makelaars heeft een erkende taxateur. Wij komen langs en kijken naar alle kenmerken van de woning. Belangrijke kenmerken van het huis zijn bijvoorbeeld het bouwjaar, omgeving, oppervlakte enzovoort.

Taxeren met Van der Werf

Waarde van mijn huis in Hei- en Boeicop

Hoeveel is jouw huis waard? Kom erachter door middel van een waardebepaling. Bij verkoopplannen is het handig om de waarde van je huis te weten. Met een woning waardebepaling zet jij dus een mooie eerste stap om je huis te verkopen. Het huis heeft een aantal belangrijke kenmerken die de waarde van je huis bepalen. Bijvoorbeeld de locatie en de oppervlakte.

Vraag waardebepaling aan

Hei en Boeicop

Zo vallen we in de smaak bij onze klanten in Hei- en Boeicop

9.8 Anoniem Jan van Arkelstraat 22 26 jun. 2024

Super verkooptraject gehad. Makelaar hield ons van alle vorderingen uitstekend op de hoogte en gaf waar nodig advies en tips voor het beste resultaat. Ook de administratieve ondersteuning is optimaal....

9.5 Conny de Zwart Dorpsstraat 39 16 apr. 2024

Het team van van der Werf makelaars is klein, kundig, makkelijk toegankelijk en goed op elkaar ingespeeld. Afspraak is afspraak. Iedereen weet wat er bij de klant speelt, ze hebben korte lijnen. Ze...

9.0 Dhr. Pepijn Peter Voorstraat 49 A 16 apr. 2024

Zeer prettig contact met Rianne. Zorgvuldig, deskundig en met flair. Zowel voor mij als verkoper als voor de nieuwe koper.

9.5 Dhr. JG Hummel Herman de Manstraat 1 08 mrt. 2024

Rianne heeft ons top geholpen en weet hoe de markt in Vianen e.o in elkaar zit. Heel fijn contact en zeer flexibel (ook in de avond of op vakantie is er contact en vraag/antwoord). Wij zouden zo weer...

9.0 Anoniem Langeweg 167 01 mrt. 2024

Makelaar was proactief, gaf nuttige en bruikbare informatie over het gehele proces van verkoop. Heeft mogelijke kopers geïnformeerd en geïnteresseerd in de te kopen woning. We zijn zeer tevreden.

10 Ruud Kortlever 25 feb. 2024

Wij zijn enorm goed geholpen door het team Van der Werf, met name veel dank aan makelaar Rianne. Snelle reacties, meedenken en zijn bijzonder blij met het hele proces en resultaat!

10 Barbara Verkerk 05 jan. 2024

Dit makelaarskantoor is betrokken, snel en proactief. Ze denken echt met je mee. Een super aardig team dat die extra stap zet. Wij zijn zeer tevreden!

8.5 Arno Cozijnsen Nijensteinseweg 3 19 dec. 2023

Fijne service, enthousiast en vrolijk! Steeds meedenken en ons te woord staan. Het is toch een spannend proces.

10 Mimmie 29 nov. 2023

Zeer nette en super mee denkende makelaar! Een die bij ons past! Niets is te gek of te veel.Wij zoeken met ons leuke jonge gezinnen een huis waar we echt verliefd op moeten worden, nu zijn we al...

10 Mevr. Sporrel Kortendijk 3 27 nov. 2023

Ik raad iedereen van de werf makelaars aan om hun professionaliteit, vriendelijkheid en de bereidheid om je huis goed te verkopen. Dank jullie wel om de goede service en om het warme contact die ik...

Hei- en Boeicop: Genieten van het ultieme dorpsgevoel

Gezellige dorpskern
Al is het dorp Hei- en Boeicop maar klein, aan voorzieningen geen gebrek. In de dorpskern vind je een basisschool, dorpshuis, sportzaal, restaurant, weekmarkt en een voetbalvereniging.
Agrarisch dorp
Hei- en Boeicop is een agrarisch dorp met enkele transportbedrijven. Het dorp heeft enkele monumentale boerderijen, een watermolen (volledig gerestaureerd) en de Hoekmolen met een molenaarshuisje.
Schuttersgilde
Hei- en Boeicop heeft samen met Lexmond een eigen schuttersgilde. Het St. Martinus en St. Antonius Gilde werd in 2005 weer heropgericht.

Vrijblijvend advies?

Ontdek onze verfijnde service

Van der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen

Back to top
Van der Werf Makelaars
Van der Werf Makelaars