Nieuwbouwaanbod van Van der Werf Makelaars

Bekijk onze eerdere nieuwbouwprojecten en ontdek wat er in de keuken broeit. Kom regelmatig terug voor updates. Koffie en een goed gesprek? We staan voor je klaar!

Bekijk ons laatste nieuwbouwaanbod

Welkom bij de nieuwbouwpagina van Van der Werf Makelaars! Ontdek onze eerdere nieuwbouwprojecten en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in Nieuwegein, Hagestein, Vianen, Houten, IJsselstein en Culemborg. Of je nu zoekt naar luxe appartementen of betaalbare gezinswoningen, we hebben voor ieder wat wils. Kom regelmatig terug voor updates en geniet van een kop koffie terwijl we je helpen jouw droomhuis te vinden.

Van der Werf Makelaars Nieuwaanbod Achterhet Fort

Achter het Fort - Nieuwegein

Een groene toekomst in Nieuwegein
Achter het Fort biedt 54 moderne, duurzaam geïsoleerde woningen. Van vrijstaande huizen tot rijwoningen, elk huis heeft een warmtepomp en ligt aan het water voor een unieke sfeer.

Perfecte locatie
Gelegen aan de Dieselbaan in de wijk Rijnhuizen, dicht bij Fort Jutphaas. Geniet van het park, een restaurant en de uitstekende bereikbaarheid van Nieuwegein en Utrecht.

Voor elk wat wils
Bekijk onze eerdere projecten en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Van luxe appartementen tot betaalbare gezinswoningen, hier vind je jouw ideale nieuwe thuis.

Meer informatie

Boerderij 1874 - Hagestein

Uniek wonen in Hagestein
Boerderij 1874 biedt een bijzondere mix van historische charme en modern comfort. De boerderij is volledig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen, gecombineerd met luxe afwerking en duurzame technologie.

Ideale ligging
Gelegen in het pittoreske Hagestein, biedt deze boerderij rust en ruimte, terwijl alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Perfect voor wie landelijk wil wonen met moderne gemakken.

Historie en luxe samen
Geniet van de unieke sfeer van een historische boerderij met de voordelen van hedendaagse woonstandaarden. Ideaal voor liefhebbers van karaktervolle woningen.

Meer informatie

Van der Werf Makelaars Nieuwaanbod Boerderij1878
Van der Werf Makelaars Nieuwaanbod Vianen2

Sluiseiland - Vianen

Wonen op Sluiseiland
Sluiseiland biedt een unieke woonervaring in Vianen. Geniet van het prachtige uitzicht over de rivier en de historische charme van de omgeving. Hier woon je omringd door water en groen, met alle moderne gemakken binnen handbereik.

Perfecte locatie
Gelegen in het hart van Vianen, biedt Sluiseiland een ideale mix van rust en bereikbaarheid. Winkels, scholen en uitvalswegen zijn dichtbij, wat zorgt voor een comfortabele leefomgeving.

Divers woningaanbod
Van appartementen tot luxe woningen, Sluiseiland heeft voor ieder wat wils. Ontdek jouw ideale woonplek in dit bijzondere nieuwbouwproject.

Meer informatie

Benieuwd naar ons toekomstige nieuwbouwaanbod?

Neem dan contact op met Rianne

Benieuwd naar onze nieuwbouwplannen? Neem dan contact op, we vertellen je er graag alles over.

Van der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen

Back to top
Van der Werf Makelaars
Van der Werf Makelaars