Je huis verkopen met Van der Werf Makelaars

De fijnproeversaanpak voor jouw woning in Vianen

Je huis verkopen met een fijnproeversbeleving

Wil je jouw huis verkopen en echt genieten van de woonreis? Bij Van der Werf Makelaars zorgen we ervoor dat je huis in de spotlight staat en snel verkocht wordt.

  • Professionele fotografie
  • Complete begeleiding
  • Snelle verkoop

De beste smaak voor jouw huis

Jouw huis straalt zoals een chef zijn borden presenteert. Alles wordt geregeld vanaf het eerste contact tot de perfecte verkoop van je huis. Je voelt je ondersteund bij elke stap en je huis wordt snel verkocht. Neem nu contact op via het formulier of bel direct. Het is tijd om te genieten van jouw woonreis!

Vrijblijvend adviesgesprek

Sietse Rianne mooihuis blob 2
Experts in de huizenmarkt
We zijn experts in het succesvol verkopen van huizen en blijven altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, wat zorgt voor een deskundig en up-to-date advies voor elke verkoop.
Persoonlijke benadering
We werken nauw samen met jou om jouw belangen optimaal te behartigen, waarbij we duidelijke afspraken maken over de vergoeding en je volledig informeren om verrassingen achteraf te voorkomen.
Uitgekiend publiciteitsplan
Samen stellen we een slim publiciteitsplan op en adverteren we met jouw huis in diverse media, inclusief de NVM-database en funda.nl, om een maximale zichtbaarheid te garanderen.
Volledige begeleiding
Van de eerste prijsbepaling tot aan de definitieve overdracht bij de notaris, inclusief het regelen van bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen en de uiteindelijke ondertekening van de koopakte. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en staan je bij elke stap bij.

Hoe verloopt een verkooptraject?

Ons recept voor een fijne verkoop van je huis:

Stap 1: Voorbereiding en prijsbepaling
We kijken je huis van top tot teen na om de perfecte vraagprijs vast te stellen. Elk detail telt, van de buurt tot de staat van de keuken. Vraag van te voren een waardebepaling aan, dan weet je meteen waar je aan toe bent en wat je mag verwachten van de vraagprijs van jouw woning.

Stap 2: Publiciteitsplan en bezichtigingen
Met de prijs in de pocket, is het tijd om je woning prachtig op te maken. Denk aan dat gevoel wanneer een chef een schitterend gerecht serveert – precies dat gevoel wekken we op bij de bezichtigers van jouw woning. We werken alleen met de beste woningfotografen en zorgen ervoor dat je woning op alle verkoopplatforms komt te staan.

Stap 3: Onderhandelingen en afsluiting
Nu komt het erop aan: we begeleiden je soepel tot aan de notaris. We zorgen niet alleen voor de beste prijs, maar ook een overeenkomst waar jij tevreden mee bent. Het toetje? Een geslaagde verkoop en een brede glimlach!

Adviesgesprek aanvragen

Tekoopbord blob
Fijnproeversbeleving
Bij Van der Werf staat kwaliteit voorop, met extra aandacht voor mensen die advies, hulp of service op prijs stellen. Door altijd een stapje verder te gaan, bieden we een verfijnde service tijdens jouw woonreis.
Ons menu
Je krijgt het volledige menu - van amuse tot nagerecht. We nemen je alles uit handen, zodat je zonder zorgen je huis verkoopt of koopt. Van de eerste bezichtiging tot de laatste handtekening, wij regelen het voor je.
Voel je thuis
Bij ons staat alles in het tekenvan je thuis voelen. Of het nu in je nieuwe huis is, in een verkoop/koop proces of zelfs bij ons op het kantoor, overal creëren we het gevoel van thuiskomen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Tijd voor koffie, schuif je aan?

Elk huis en elke huiseigenaar heeft een uniek verhaal. Tijdens een vrijblijvend gesprek duiken we in jouw situatie om je wensen en verwachtingen helder te krijgen. We luisteren, denken met je mee en komen met op maat gemaakte oplossingen. Voel je vrij om het contactformulier hiernaast in te vullen voor een vrijblijvend gesprek. Dan halen wij vast wat lekkers voor bij de koffie!

koffie

Van der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen

Back to top
Van der Werf Makelaars
Van der Werf Makelaars