Een kijkje in de keuken

Maak kennis met onze smaakmakers

We geven smaak aan jouw verkoop en staan klaar voor een goed gesprek. Bel ons of loop eens gezellig binnen!

Sietse van der Werf
Sietse van der Werf
Sietse van der Werf

Sietse van der Werf

Register Makelaar

Sietse van der Werf

Register MakelaarSinds 2008 werk ik vol enthousiasme als makelaar. Door mijn jarenlange ervaring in de woningmarkt geef ik klanten graag de best mogelijke service.
Met een positieve instelling en een luisterend oor zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik neem altijd de tijd voor vragen en geef eerlijk advies.

Rianne Stein - van de Wetering
Rianne Stein - van de Wetering
Rianne Stein - van de Wetering

Rianne Stein - van de Wetering

Makelaar

Rianne Stein - van de Wetering

MakelaarIk ben Rianne en werk met plezier als makelaar. Ik houd van leren en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Respect en vriendelijkheid vind ik belangrijk, zowel voor klanten als collega's. Ik help graag en sta open voor advies en feedback. Uitdagingen zie ik als kansen om te groeien en ik ga altijd recht op mijn doel af.

Jacqueline de With - Boorsma
Jacqueline de With - Boorsma
Jacqueline de With - Boorsma

Jacqueline de With - Boorsma

Medewerker binnendienst

Jacqueline de With - Boorsma

Medewerker binnendienstAl 25 jaar ben ik er om jou- en de makelaars te ondersteunen. Met mijn ervaring en toewijding zorg ik ervoor dat elk project perfect verloopt. Ik werk hard en gebruik mijn kennis om jouw wensen te vervullen. Altijd klaar om te luisteren en te ondersteunen, maak ik het je zo makkelijk mogelijk.

Jennifer Postma - de Waal
Jennifer Postma - de Waal
Jennifer Postma - de Waal

Jennifer Postma - de Waal

Medewerker binnendienst

Jennifer Postma - de Waal

Medewerker binnendienstIk ben Jennifer en geniet van mijn werk. Ik probeer altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn, zowel bij werkgerelateerde taken als persoonlijke kwesties. Volledig inzetten en nauwkeurig werken, vind ik belangrijk. Mijn aandacht voor detail helpt me hierbij enorm. Samenwerken met collega's en bijdragen aan een positieve werksfeer geeft me voldoening. Anderen ondersteunen en helpen waar nodig, doe ik graag.

Welkom bij de familie

Wie we zijn
Als een hechte familie van fijnproevers, geworteld in Vianen. Elk lid van ons team brengt een schat aan kennis en passie voor het vak mee, wat ons een hechte en betrokken familie maakt. We kennen elke hoek van de markt en elk verhaal is voor ons uniek.

Waar we voor staan
Wij staan voor persoonlijke aandacht, professionaliteit en een vrolijke benadering. Ons doel is om elke klant te behandelen alsof het onze enige is.

Hoe we met elkaar omgaan
Als een familie werken we samen, we vertrouwen elkaar blindelings. Dit laagdrempelige en betrokken teamgevoel zorgt ervoor dat we ons volledig kunnen geven voor iedere situatie.

Zo vallen we bij onze klanten in de smaak:

9.8 Anoniem Jan van Arkelstraat 22 26 jun. 2024

Super verkooptraject gehad. Makelaar hield ons van alle vorderingen uitstekend op de hoogte en gaf waar nodig advies en tips voor het beste resultaat. Ook de administratieve ondersteuning is optimaal....

9.5 Conny de Zwart Dorpsstraat 39 16 apr. 2024

Het team van van der Werf makelaars is klein, kundig, makkelijk toegankelijk en goed op elkaar ingespeeld. Afspraak is afspraak. Iedereen weet wat er bij de klant speelt, ze hebben korte lijnen. Ze...

9.0 Dhr. Pepijn Peter Voorstraat 49 A 16 apr. 2024

Zeer prettig contact met Rianne. Zorgvuldig, deskundig en met flair. Zowel voor mij als verkoper als voor de nieuwe koper.

9.5 Dhr. JG Hummel Herman de Manstraat 1 08 mrt. 2024

Rianne heeft ons top geholpen en weet hoe de markt in Vianen e.o in elkaar zit. Heel fijn contact en zeer flexibel (ook in de avond of op vakantie is er contact en vraag/antwoord). Wij zouden zo weer...

9.0 Anoniem Langeweg 167 01 mrt. 2024

Makelaar was proactief, gaf nuttige en bruikbare informatie over het gehele proces van verkoop. Heeft mogelijke kopers geïnformeerd en geïnteresseerd in de te kopen woning. We zijn zeer tevreden.

10 Ruud Kortlever 25 feb. 2024

Wij zijn enorm goed geholpen door het team Van der Werf, met name veel dank aan makelaar Rianne. Snelle reacties, meedenken en zijn bijzonder blij met het hele proces en resultaat!

10 Barbara Verkerk 05 jan. 2024

Dit makelaarskantoor is betrokken, snel en proactief. Ze denken echt met je mee. Een super aardig team dat die extra stap zet. Wij zijn zeer tevreden!

8.5 Arno Cozijnsen Nijensteinseweg 3 19 dec. 2023

Fijne service, enthousiast en vrolijk! Steeds meedenken en ons te woord staan. Het is toch een spannend proces.

10 Mimmie 29 nov. 2023

Zeer nette en super mee denkende makelaar! Een die bij ons past! Niets is te gek of te veel.Wij zoeken met ons leuke jonge gezinnen een huis waar we echt verliefd op moeten worden, nu zijn we al...

10 Mevr. Sporrel Kortendijk 3 27 nov. 2023

Ik raad iedereen van de werf makelaars aan om hun professionaliteit, vriendelijkheid en de bereidheid om je huis goed te verkopen. Dank jullie wel om de goede service en om het warme contact die ik...

NVM-makelaar Van der Werf Makelaars

Wij zijn aangesloten bij de NVM. Dit betekent dat onze makelaars de nodige kennis en papieren hebben om een goede dienst te verlenen. Waarom we dit doen? Om jou garantie te geven op een goede service! Bekijk hier een aantal voordelen van een NVM-makelaar:

  • NVM-makelaars zijn deskundig.
  • NVM-makelaars zijn betrokken.
  • NVM-makelaars zijn ontzorgend.

Plan een afspraak in

De koffie staat klaar!

Van der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen

Back to top
Van der Werf Makelaars
Van der Werf Makelaars