Ontdek ons menu

Voor de echte fijnproevers

Onze diensten

Wil je jouw huis ver- of aankopen? Van der Werf Makelaars wil je hier graag mee helpen. Ook voor het taxeren van een woning kun je een afspraak maken. Bij ons ontvang je advies dat is afgestemd op jouw unieke smaak, net als een gerecht dat is aangepast aan je voorkeuren. Schuif jij binnenkort bij ons aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Verkoop je huis met het vertrouwen dat alles tot in de details verzorgd is. Hier ben je niet alleen een klant, maar een partner in het proces waarbij je huis de hoofdrol speelt. Maak de beste eerste indruk met jouw woning. Van de voorbereiding tot de uiteindelijke presentatie, elk element is zorgvuldig uitgekozen om jouw huis te laten stralen.

Meer lezen

Niet elk huis is een thuis. Dat weten wij bij Van der Werf Makelaars maar al te goed. Daarom willen we eerst een goed gesprek met jou aangaan om al jouw wensen, eisen en mogelijkheden te bespreken. Zodra wij in kaart hebben hoe jouw droomwoning er ongeveer uit ziet, kunnen wij gericht op zoek gaan naar jouw nieuwe thuis.

Meer lezen

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning? Dit kan allerlei redenen hebben. Ben je misschien benieuwd naar de mogelijke verkoopprijs van je huis? Of wil je in kaart brengen welk budget je hebt voor het aankopen van een nieuwe woning? Daar kan een waardebepaling je mee helpen.

Meer lezen

Een taxatierapport kan in verschillende situaties nodig zijn, zoals bij de financiering van je nieuwe huis, het oversluiten van je huidige hypotheek, nalatenschap, belasting of boedelverdeling. Wat jouw situatie ook is, wij van Van der Werf Makelaars helpen je graag met het taxeren van jouw woning.

Meer lezen

Krijg vast een voorproefje!

Neem contact met ons op

Proef onze dienstverlening vast voor tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen

Back to top
Van der Werf Makelaars
Van der Werf Makelaars