Makelaar Everdingen

Verfijnde begeleiding in elk woonproces, dat is lekker thuiskomen in Everdingen!

Makelaar met verfijnde service in Vianen

Fijnproeversbeleving
Kwaliteit staat voorop, met extra aandacht voor mensen die advies, hulp of service op prijs stellen. Door altijd een stapje verder te gaan, bieden we een verfijnde service tijdens jouw woonreis.
Ons menu
Bij ons krijg je het complete menu, van amuse tot nagerecht. Zonder zorgen verkopen of aankopen. We nemen je alles uit handen. Van de eerste bezichtiging tot de laatste handtekening, wij regelen het voor je.
Voel je thuis
Dat jij je thuis voelt vinden wij het allerbelangrijkste. Of het nu in je nieuwe huis is of tijdens ons aankoop- of verkoopproces, overal creëren we het gevoel van thuiskomen.

Advies van een makelaar in Everdingen?

Huis verkopen in Everdingen?

Nieuwe woonfase
Ben jij toe aan een nieuwe woonfase? Het achterlaten van jouw woning is natuurlijk niet niks. Je hebt er leuke herinneringen meegemaakt die je niet wilt vergeten. Om jou volledig te ontzorgen regelt Van der Werf Makelaars de verkoop van jouw huis in Everdingen.

Optimale woningpresentatie
Na het bepalen van de vraagprijs zetten we het huis op verschillende platformen te koop. Jouw woning wordt optimaal gepresenteerd en wij regelen en begeleiden de bezichtigingen.

De beste verkoopprijs
Bij biedingen ondersteunen we je met effectieve onderhandelingen voor de beste verkoopprijs. Daarna krijg je de koopovereenkomst en is de notariële afsluiting. Nu is je huis officieel verkocht!

Naar onze verkoopdienst

Woningen te koop in Everdingen

Aankoopmakelaar Vianen

Op zoek naar een woning in Everdingen?
Wil jij wonen in of rond Everdingen? Begrijpelijk! Genieten van een historisch stadje omgeven door groen en water met een voelbare gezelligheid door het ruime aanbod aan cafés en restaurants. Of even de rust opzoeken in de natuur?

Wat zijn jouw woonwensen?
Al deze kenmerken van Everdingen spelen mee bij het kiezen van jouw droomhuis. Van der Werf Makelaars luistert naar jouw wensen en behoeften en begeleidt jou in dit proces. Met de jarenlange expertise en ervaring van Van der Werf Makelaars aan jouw zijde vind jij jouw droomhuis!

Naar onze aankoopdienst

Huis taxeren in Everdingen

Waarvoor een taxatie?
Er zijn verschillende situaties waarbij je een taxatie nodig hebt. Denk aan de financiering van je nieuwe huis, het oversluiten van je huidige hypotheek, nalatenschap, belasting of boedelverdeling.

Erkende taxateur in Everdingen
Van der Werf Makelaars heeft een erkende taxateur. Wij komen langs en kijken naar alle kenmerken van de woning. Belangrijke kenmerken van het huis zijn bijvoorbeeld het bouwjaar, omgeving, oppervlakte enzovoort.

Taxeren met Van der Werf

Waarde van mijn huis in Everdingen

Hoeveel is jouw huis waard? Kom erachter door middel van een waardebepaling. Bij verkoopplannen is het handig om de waarde van je huis te weten. Met een woning waardebepaling zet jij dus een mooie eerste stap om je huis te verkopen. Het huis heeft een aantal belangrijke kenmerken die de waarde van je huis bepalen. Bijvoorbeeld de locatie en de oppervlakte.

Vraag waardebepaling aan

Headers Van den Heuvel

Zo vallen we in de smaak bij onze klanten in Everdingen

9.8 Anoniem Jan van Arkelstraat 22 26 jun. 2024

Super verkooptraject gehad. Makelaar hield ons van alle vorderingen uitstekend op de hoogte en gaf waar nodig advies en tips voor het beste resultaat. Ook de administratieve ondersteuning is optimaal....

9.5 Conny de Zwart Dorpsstraat 39 16 apr. 2024

Het team van van der Werf makelaars is klein, kundig, makkelijk toegankelijk en goed op elkaar ingespeeld. Afspraak is afspraak. Iedereen weet wat er bij de klant speelt, ze hebben korte lijnen. Ze...

9.0 Dhr. Pepijn Peter Voorstraat 49 A 16 apr. 2024

Zeer prettig contact met Rianne. Zorgvuldig, deskundig en met flair. Zowel voor mij als verkoper als voor de nieuwe koper.

9.5 Dhr. JG Hummel Herman de Manstraat 1 08 mrt. 2024

Rianne heeft ons top geholpen en weet hoe de markt in Vianen e.o in elkaar zit. Heel fijn contact en zeer flexibel (ook in de avond of op vakantie is er contact en vraag/antwoord). Wij zouden zo weer...

9.0 Anoniem Langeweg 167 01 mrt. 2024

Makelaar was proactief, gaf nuttige en bruikbare informatie over het gehele proces van verkoop. Heeft mogelijke kopers geïnformeerd en geïnteresseerd in de te kopen woning. We zijn zeer tevreden.

10 Ruud Kortlever 25 feb. 2024

Wij zijn enorm goed geholpen door het team Van der Werf, met name veel dank aan makelaar Rianne. Snelle reacties, meedenken en zijn bijzonder blij met het hele proces en resultaat!

10 Barbara Verkerk 05 jan. 2024

Dit makelaarskantoor is betrokken, snel en proactief. Ze denken echt met je mee. Een super aardig team dat die extra stap zet. Wij zijn zeer tevreden!

8.5 Arno Cozijnsen Nijensteinseweg 3 19 dec. 2023

Fijne service, enthousiast en vrolijk! Steeds meedenken en ons te woord staan. Het is toch een spannend proces.

10 Mimmie 29 nov. 2023

Zeer nette en super mee denkende makelaar! Een die bij ons past! Niets is te gek of te veel.Wij zoeken met ons leuke jonge gezinnen een huis waar we echt verliefd op moeten worden, nu zijn we al...

10 Mevr. Sporrel Kortendijk 3 27 nov. 2023

Ik raad iedereen van de werf makelaars aan om hun professionaliteit, vriendelijkheid en de bereidheid om je huis goed te verkopen. Dank jullie wel om de goede service en om het warme contact die ik...

Ligging
De ligging van Everdingen is top! Met de A2 en A27 in de buurt kan je alle kanten op. Het dorpje, gelegen in hartje Nederland, ligt in de buurt van Vianen en Utrecht. Op nog geen half uur rijden bevind je je al in het gezellige Utrecht.
Historie
Everdingen heeft voor een dorpje een erg rijke historie. Zo hebben er kastelen in Everdingen gestaan en er staan nog een paar oude kerken. Niet te vergeten: Fort Everdingen. Dit fort werd gebouwd voor als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Nu is het in handen van een bierbrouwerij.
Natuur
Op zoek naar de rust van de prachtige natuur rond Everdingen? Stop maar met zoeken. Natuurgebied de Everdinger Waarden ligt naast Everdingen. Met de grasvelden en het water om je heen is dit een prachtige plek om tot rust te komen!

Vrijblijvend advies?

Ontdek onze verfijnde service

Van der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen

Back to top
Van der Werf Makelaars
Van der Werf Makelaars