Heb je een taxatie van jouw woning nodig?

De waarde van je huis in een gevalideerd taxatierapport. Maak een afspraak voor een taxatie. Een taxatie is vaak al binnen een week geregeld!

Je taxatie snel in huis met Van der Werf Makelaars

Jouw taxatie zonder zorgen
Een taxatierapport heb je nodig voor verschillende situaties: bij de financiering van je nieuwe huis, het oversluiten van je hypotheek, nalatenschap, belasting of boedelverdeling.

Je taxatie snel geregeld
Binnen 24 uur ontvang je een offerte. Sietse komt langs en stelt het taxatierapport op. Je hebt het taxatierapport meestal binnen 1 week al in huis.

Geaccepteerd door alle geldverstrekkers
Het rapport bevat alle bevindingen en de uiteindelijke taxatiewaarde. Ons taxatierapport wordt altijd geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Direct een taxatie aanvragen?

Taxaties Van der Werf makelaars

Laat je huis taxeren in Vianen en omgeving

Gecertificeerde taxateurs
Onze taxateurs zijn gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de NVM, Vastgoedcert en NWWI. Hierdoor worden onze taxatierapporten bij elke financiële instelling geaccepteerd.
Binnen 1 week geregeld
Wij gaan na de taxatie direct aan de slag met het opstellen van het taxatierapport. De taxatie is binnen een week volledig geregeld, zodat jij verder kunt met je plannen.
Tijd voor jouw situatie
Ons team is altijd volledig op de hoogte van jouw taxatierapport. We adviseren waar nodig en helpen je bij iedere stap.
Taxaties Van der Werf makelaars 2

Wat is een taxatie?

Hoe gaat een taxatie in zijn werk?
De taxatie wordt uitgevoerd door onze erkende taxateur. Hij komt bij jou thuis langs en kijkt naar een aantal kenmerken van je huis zoals:

  • Bouwjaar
  • Bestemmingsplan
  • Omgeving en ligging
  • Type huis en indeling
  • Inhoud en oppervlakte
  • Isolatie en energiebesparing
  • Materiaalgebruik
  • Staat van onderhoud
  • De huidige markt

Direct een taxatie aanvragen?

Zo vallen we bij onze klanten in de smaak:

9.8 Anoniem Jan van Arkelstraat 22 26 jun. 2024

Super verkooptraject gehad. Makelaar hield ons van alle vorderingen uitstekend op de hoogte en gaf waar nodig advies en tips voor het beste resultaat. Ook de administratieve ondersteuning is optimaal....

9.5 Conny de Zwart Dorpsstraat 39 16 apr. 2024

Het team van van der Werf makelaars is klein, kundig, makkelijk toegankelijk en goed op elkaar ingespeeld. Afspraak is afspraak. Iedereen weet wat er bij de klant speelt, ze hebben korte lijnen. Ze...

9.0 Dhr. Pepijn Peter Voorstraat 49 A 16 apr. 2024

Zeer prettig contact met Rianne. Zorgvuldig, deskundig en met flair. Zowel voor mij als verkoper als voor de nieuwe koper.

9.5 Dhr. JG Hummel Herman de Manstraat 1 08 mrt. 2024

Rianne heeft ons top geholpen en weet hoe de markt in Vianen e.o in elkaar zit. Heel fijn contact en zeer flexibel (ook in de avond of op vakantie is er contact en vraag/antwoord). Wij zouden zo weer...

9.0 Anoniem Langeweg 167 01 mrt. 2024

Makelaar was proactief, gaf nuttige en bruikbare informatie over het gehele proces van verkoop. Heeft mogelijke kopers geïnformeerd en geïnteresseerd in de te kopen woning. We zijn zeer tevreden.

10 Ruud Kortlever 25 feb. 2024

Wij zijn enorm goed geholpen door het team Van der Werf, met name veel dank aan makelaar Rianne. Snelle reacties, meedenken en zijn bijzonder blij met het hele proces en resultaat!

10 Barbara Verkerk 05 jan. 2024

Dit makelaarskantoor is betrokken, snel en proactief. Ze denken echt met je mee. Een super aardig team dat die extra stap zet. Wij zijn zeer tevreden!

8.5 Arno Cozijnsen Nijensteinseweg 3 19 dec. 2023

Fijne service, enthousiast en vrolijk! Steeds meedenken en ons te woord staan. Het is toch een spannend proces.

10 Mimmie 29 nov. 2023

Zeer nette en super mee denkende makelaar! Een die bij ons past! Niets is te gek of te veel.Wij zoeken met ons leuke jonge gezinnen een huis waar we echt verliefd op moeten worden, nu zijn we al...

10 Mevr. Sporrel Kortendijk 3 27 nov. 2023

Ik raad iedereen van de werf makelaars aan om hun professionaliteit, vriendelijkheid en de bereidheid om je huis goed te verkopen. Dank jullie wel om de goede service en om het warme contact die ik...

Fijnproeversbeleving
Bij Van der Werf staat kwaliteit voorop, met extra aandacht voor mensen die advies, hulp of service op prijs stellen. Door altijd een stapje verder te gaan, bieden we een verfijnde service tijdens jouw woonreis.
Ons menu
Je krijgt het volledige menu van amuse tot nagerecht. We nemen je alles uit handen, zodat je zonder zorgen je huis verkoopt of koopt. Van de eerste bezichtiging tot de laatste handtekening, wij regelen het voor je.
Voel je thuis
Bij ons staat alles in het teken van je thuis voelen. Of het nu in je nieuwe huis is, in een verkoop/koop proces of zelfs bij ons op het kantoor, overal creëren we het gevoel van thuiskomen.

Vraag een direct taxatie aan

Of wil je eerst eens vrijblijvend kennismaken?

Dat mag natuurlijk altijd! Wij zorgen dat er een heerlijke kop koffie met een gebakje voor je klaar staat. Dan bespreken we uitgebreid jouw woonwensen en de reden waarom jij een taxatie nodig hebt.

Van der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen

Back to top
Van der Werf Makelaars
Van der Werf Makelaars