Verfijnde begeleiding naar jouw nieuwe thuis

Onze aankoopmakelaars helpen je bij het complete proces: van amuse tot dessert.

Jouw droomhuis kopen met Van der Werf Makelaars

Jouw nieuwe thuis
Niet elk huis is een thuis. Dat weten wij bij Van der Werf Makelaars maar al te goed. Daarom willen we eerst een goed gesprek met jou aangaan om al jouw wensen, eisen en mogelijkheden te bespreken. Zodra wij in kaart hebben hoe jouw droomwoning er ongeveer uit ziet, kunnen wij gericht op zoek gaan naar jouw nieuwe thuis.

Proosten wij straks op jouw nieuwe huis?
Vraag een gratis kennismakingsgesprek met onze aankoopmakelaar aan om de mogelijkheden te bespreken.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Aankopen Van der Werf makelaars

Waarom onze aankoopmakelaar?

Vergroot je kansen
Wij zijn elke dag bezig met het kopen en verkopen van huizen. Daardoor weten wij precies wat een woning waard is, waar we op moeten letten tijdens bezichtigingen en met welk bedrag we moeten bieden op jouw droomhuis.
Als eerste
Ook zijn wij als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod in de buurt, nog voordat dit op funda staat. Hier kan jij van profiteren!
Van amuse tot dessert
Onze makelaar helpt je vanaf het kennismakingsgesprek tot aan na de aankoop van je nieuwe huis. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe thuis ook echt jouw thuis wordt.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kom je een kopje koffie doen?

Dan bespreken we uitgebreid jouw wensen voor je nieuwe woning. Waar wil je wonen, hoeveel slaapkamers heb je nodig, wil je een tuin of is een balkon ook goed? Dit soort vragen zijn enorm belangrijk bij het vinden van jouw perfecte woning. We luisteren, denken met je mee en komen met op maat gemaakte oplossingen. Voel je vrij om het contactformulier hiernaast in te vullen voor een vrijblijvend gesprek. Dan halen wij vast wat lekkers voor bij de koffie!

Fijnproeversbeleving
Bij Van der Werf staat kwaliteit voorop, met extra aandacht voor mensen die advies, hulp of service op prijs stellen. Door altijd een stapje verder te gaan, bieden we een verfijnde service tijdens jouw woonreis.
Ons menu
Je krijgt het volledige menu van amuse tot nagerecht. We nemen je alles uit handen, zodat je zonder zorgen je huis verkoopt of koopt. Van de eerste bezichtiging tot de laatste handtekening, wij regelen het voor je.
Voel je thuis
Bij ons staat alles in het teken van je thuis voelen. Zo ook in je nieuwe huis en zelfs bij ons op kantoor. Overal creƫren we het gevoel van thuiskomen.

Van der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen

Back to top
Van der Werf Makelaars
Van der Werf Makelaars