Proef onze verfijnde aanpak!

Vier de zomer met Van der Werf Makelaars. Zet je huis bij ons in de verkoop en krijg een BBQ bij jou thuis als beloning.

Verkoop je huis met smaak

Een Verfijnde Verkoopervaring
Prikkel je smaakpapillen met onze unieke verkoopaanpak. Zet je huis bij ons in de verkoop en geniet van een heerlijke BBQ als beloning.

Onze Uitgebreide Verkoopdiensten
Van der Werf Makelaars biedt een complete verkoopservice. Vanaf het eerste gesprek tot de aankoop van je nieuwe woning, begeleiden wij je stap voor stap naar een succesvolle verkoop.

Klaar voor een Smaakvolle Verkoop?
Kies voor onze verfijnde aanpak en laat ons je huis verkopen. Zodra je huis bij ons in de verkoop staat, krijg je een BBQ bij jou thuis als smakelijke bonus.

Verkoopgesprek inplannen

Proef onze verfijnde aanpak BBQ 2
Experts in de huizenmarkt
We zijn experts in het succesvol verkopen van huizen en blijven altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, wat zorgt voor een deskundig en up-to-date advies voor elke verkoop.
Persoonlijke benadering
We werken nauw samen met jou om jouw belangen optimaal te behartigen, waarbij we duidelijke afspraken maken over de vergoeding en je volledig informeren om verrassingen achteraf te voorkomen.
Uitgekiend publiciteitsplan
Samen stellen we een slim publiciteitsplan op en adverteren we met jouw huis in diverse media, inclusief de NVM-database en funda.nl, om een maximale zichtbaarheid te garanderen.
Volledige begeleiding
Van de eerste prijsbepaling tot aan de definitieve overdracht bij de notaris, inclusief het regelen van bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen en de uiteindelijke ondertekening van de koopakte. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en staan je bij elke stap bij.

Verkoopgesprek aanvragen

Hoe verloopt de verkoop van je huis?

Stap 1: Voorbereiding en prijsbepaling
We inspecteren je woning grondig en bepalen een realistische vraagprijs. Vraag een waardebepaling aan en maak duidelijke afspraken over de vergoeding.

Stap 2: Publiciteitsplan en bezichtigingen
We lanceren een gericht publiciteitsplan en plaatsen je huis op prominente verkoopplatforms. Wij regelen en begeleiden alle bezichtigingen voor optimale presentatie.

Stap 3: Onderhandelingen en afsluiting
We ondersteunen bij biedingen met effectieve onderhandelingen. Na overeenstemming verzorgen we de koopovereenkomst en begeleiden tot de notariële afsluiting.

Wil je meer weten over deze actie?

Neem dan contact op met Rianne

Benieuwd hoe een verkoopgesprek verloopt? Neem dan contact op, we vertellen je er graag alles over.

Van der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen

Back to top
Van der Werf Makelaars
Van der Werf Makelaars